Opmerkingen en vermeldingen bij microlearnings

Gewijzigd op Ma, 19 Feb om 1:22 PM

Bij microlearnings kunnen gebruikers opmerkingen plaatsen en andere gebruikers 'taggen'. Dit is een optionele optie en dus aanpasbaar. Zo heb je als klant de vrijheid zelf te bepalen of je het wel of niet wilt aanbieden.

Als je deze functionaliteit liever niet toont aan gebruikers, bijvoorbeeld uit privacy overwegingen, Kun je dit instellen via de algemene instellingen van de academy onder 'Discussies & opmerkingen.'

Bij de instellingen van de microlearning zelf is het mogelijk de academy instelling te overschrijven.

Meer weten?

Ga naar onze Knowledge Academy voor handige tips en handleidingen met betrekking tot het gebruik van het LMS. Mocht je hier nog geen toegang hebben kun je dit aanvragen door een bericht te sturen naar Studytube Customer Service.

Wil je meer lezen over recente updates op ons platform? Ga naar de Product Update pagina!