Hoe voeg ik een artikel toe?

Gewijzigd op Ma, 19 Feb om 1:12 PM

Wanneer je een artikel wilt delen binnen je leeromgeving kun je de externe link toevoegen aan het leeraanbod. Je start in het LMS-menu bij 'Inhoud van de bibliotheek', vervolgens klik je op 'artikelen' en hierna rechts in beeld op 'artikel uploaden'. In de pop-up voeg je de URL toe die verwijst naar het artikel.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie of bekijk onderstaande video.

Mocht je nog geen toegang hebben tot de knowledge academy, stuur ons dan een e-mail.