Hoe wijzig ik de zichtbaarheid van een microlearning?

Gewijzigd op Ma, 4 Mrt om 1:09 PM

Als je een microlearning publiceert in het LMS, heb je de keuze om deze op zichtbaar, zichtbaar voor sommigen of onzichtbaar te plaatsen. Je start in het LMS menu bij 'Inhoud van de bibliotheek', vervolgens klik je op het gewenste type microlearning en scroll je naar beneden om de instellingen te openen.  


Als de leerinterventie op zichtbaar staat, kunnen alle medewerkers van de academy de leerinterventie vinden in de bibliotheek op hun dashboard. Wanneer je een leerinterventie zichtbaar wilt maken voor een bepaalde groep medewerkers kan je deze ook zichtbaar maken voor één of meerdere teams. Je kan dit doen door zichtbaar voor sommigen te selecteren in de instellingen van de leerinterventie. Vervolgens geef je aan voor welk(e) team(s) deze zichtbaar moet zijn. 

Als je ervoor kiest om de leerinterventie op onzichtbaar te plaatsen, is deze niet toegankelijk voor alle medewerkers. Je dient de leerinterventie dan toe te wijzen aan een medewerker(s) om deze zichtbaar te maken op het dashboard van de medewerker. Dit kan door middel van een losse leerinterventie of door een aantal (onzichtbare) leerinterventies in een leerlijn te plaatsen.



Het is ook mogelijk om de zichtbaarheidsinstellingen te wijzigen voor een selectie van of alle micro learnings. Tevens kun je ook een categorie koppelen aan meerdere micro learnings tegelijkertijd. 



Blijf op de hoogte van onze maandelijkse updates via de Product Update pagina.




Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren