DOI - Hoe beheer ik de zichtbaarheid van extern aanbod?

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 1:12 PM

Je kunt de zichtbaarheid op verschillende manieren beheren. Het kan per training door op het oogje te klikken of door alles te selecteren en in bulk de zichtbaarheid aan te passen.

Om het gemakkelijker te maken vind je rechts in het menu een zichbaarheidsfilter terug. Met behulp van dit filter kun je alle drie de zichtbaarheidsvarianten uitfilteren en hier actie op uitvoeren. Wil je bijv. alle trainingen onder de €500 van een bepaalde opleider zichtbaar maken? Filter op de opleider, de prijs en op 'Zichtbaar voor niemand'. Selecteer de trainingen en pas de zichtbaarheid aan!