DOI - Het beheren van de instellingen

Gewijzigd op Do, 8 Aug om 11:49 AM

Via de optie 'DOI Instellingen' in het LMS kun je diverse instellingen beheren die betrekking hebben op de digitale opleidingsintermediair.

Hieronder vallen de mogelijkheden tot het importeren van trainingen en de zichtbaarheid daarvan alsmede het toestaan dat een opleider extern aanbod alleen beschikbaar maakt voor jou academy. De mogelijkheid tot annulering van een aanvraag, het belang van de factuurvoorwaarden voor en mogelijkheid een studiekostenregeling te koppelen vallen hier ook onder. 


Opleider trainingsinstellingen

Hier beheer je het importeren van extern aanbod en de zichtbaarheid hiervan. Regelmatig worden er opleiders toegevoegd aan het platform, door te abonneren op nieuwe opleiders zullen deze ook automatisch aan jullie academy worden toegevoegd. Ook kun je ervoor kiezen de trainingen van deze nieuwe opleiders meteen op zichtbaar te zetten. 

Wanneer een opleider bepaalde trainingen exclusief heeft ontwikkeld en/of aanbied voor jouw organisatie kan de opleider deze aan het aanbod in hun opleidersomgeving toevoegen en exclusief beschikbaar maken voor jouw academy. Om dit in te stellen kies je voor de optie ‘Ja’ en voeg je de opleider(s) die extern aanbod specifiek voor jou academy mogen aanbieden toe. 

Alle opties zijn in- en uit te schakelen.


Instellingen voor een aanvraag
 
Nadat een medewerker een aanvraag doet vanuit de academy start er een accorderingsroute. Afhankelijk van de opzet van de accorderingsroute is er sprake van doorlooptijd en zijn er verschillende partijen betrokken. Door deze instelling in te schakelen, geef je een medewerker de mogelijkheid aanvragen voor externe trainingen te annuleren. Als de aanvraag eenmaal is bevestigd door de opleider hebben zij deze mogelijkheid niet meer. 


 

Algemene factuurvoorwaarden

Wanneer de aanvraag is geaccepteerd door de opleider ontvangt deze per e-mail een bevestiging met: 

 

1) de gegevens van de deelnemer en training in de e-mail 

2) bevestiging van de boeking als bijlage, hierin is opgenomen: 

a. aanvrager training 

b. gegevens van de training: datum en prijs (bij het type flexibele training wordt er geen datum getoond) 

c. gegevens van de deelnemer: naam, e-mail en eventuele aanvullende gegevens 

d. optioneel een custom factuurregel 

3) de factuurvoorwaarden als bijlage bij de e-mail (PDF)

 

We raden aan om de factuurvoorwaarden toe te voegen zodat het voor de opleider duidelijk is hoe de factuur opgesteld dient te worden en waar deze naar verstuurd moet worden. Je voegt ze toe als PDF-bestand. 

 

Studiekostenregeling

Rondom een boeking van extern aanbod zijn er afspraken van toepassing en voorwaarden die gelden. Vaak wordt dit toegelicht in een studiekostenregeling die aan een medewerker kenbaar gemaakt moet worden. Als de regeling als PDF-bestand beschikbaar is, is dat als onderstaand toe te voegen. Het bestand zal dan als bijlage worden meegestuurd in de communicatie richting de medewerker. Het is ook mogelijk meerdere studiekostenregelingen te koppelen aan Studytube. Als dat het geval is betekend het ook dat managers uit meerdere regelingen kunnen kiezen bij het beoordelen van een aanvraag. Door er één te markeren als standaard zal deze als eerst getoond worden. De studiekostenregeling is tevens ook te downloaden vanaf deze pagina.

 


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren