Hoe creëer ik een LTI training?

Gewijzigd op Do, 2 Nov, 2023 om 2:39 PM

Om een LTI training te creëren is het nodig eerst een LTI provider toe te voegen aan jullie academy. Je voegt de provider toe onder 'Instellingen' > "Bibliotheek & Content"> tab 'LTI providers'. 

Wanneer je rechtsboven op "Nieuwe LTI Provider configureren" klikt, verschijnt er een pop-up om een nieuwe provider aan de lijst van LTI providers toe te voegen.

Er worden een aantal gegevens (hieronder schuingedrukt in de opsomming) gevraagd die je moet opvragen bij de leverancier (de LTI provider) van de trainingen waarmee je de LTI koppeling wil realiseren. De gegevens die moeten worden ingevuld zijn:

  • LTI provider versie --> 1.0 of 1.3
  • Naam opleider
  • Provider key
  • Provider secret
  • Provider url
  • Keuze voor gebruik van minimum score --> Op niveau van de provider of op niveau van individuele training



Zodra de provider is toegevoegd kun je een LTI training creëren. Je begint met het aanmaken van de training in het LMS onder "Inhoud van de bibliotheek"> "Online trainingen".

Wanneer je rechtsboven op "Nieuwe online training maken" klikt, krijg je een keuze menu waar je de naam van de training opgeeft en kiest voor de optie "LTI (externe koppeling)".  


Je start met het toevoegen van de provider, vervolgens de LTI link van de bijbehorende training. Wat je ook nog kunt aangeven is het minimale percentage dat een medewerker moet behalen om het succesvol af te ronden (afhankelijk van de gekozen optie onder gebruik van minimum score bij het aanmaken van de LTI provider). De aangepaste parameternaam en waarde vul je in als de leverancier van de LTI training meer signalen heeft ingebouwd zodat ook tussentijdse voortgang kan worden gemeten. 




Meer weten? Klik hier voor meer informatie. Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge academy, stuur ons dan een bericht.


Blijf op de hoogte van onze maandelijkse updates via de Product Update pagina.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren