Hoe stel ik de zichtbaarheid van een online training in

Gewijzigd op Ma, 4 Mrt om 1:22 PM

Als je een online training hebt gepubliceerd in het LMS, heb je de keuze om deze op zichtbaar, zichtbaar voor sommigen of onzichtbaar te plaatsen. 


Er zijn drie verschillende zichtbaarheidsinstellingen:

  1. Zichtbaar voor iedereen. Alle medewerkers die toegang hebben tot de academy kunnen de leerinterventie vinden in de bibliotheek. 
  2. Zichtbaar voor sommigen. Wanneer je een leerinterventie zichtbaar wilt maken voor een bepaalde groep medewerkers kun je deze ook zichtbaar maken voor één of meerdere teams. Je kunt dit doen door zichtbaar voor sommigen te selecteren in de instellingen van de leerinterventie. Vervolgens geef je aan voor welk(e) team(s) deze zichtbaar moet zijn. 
  3. Niet zichtbaar op academy. Als je ervoor kiest om de leerinterventie op onzichtbaar te plaatsen, is deze niet toegankelijk voor alle medewerkers. Je dient de leerinterventie dan toe te wijzen aan een medewerker(s) om deze zichtbaar te maken in de leeromgeving van de medewerker. Dit kan door middel van een losse leerinterventie of door een aantal (onzichtbare) leerinterventies in een leerlijn te plaatsen

Het is ook mogelijk om de zichtbaarheidsinstellingen te wijzigen voor een selectie van of alle online trainingen. Tevens kun je ook een categorie koppelen aan meerdere online trainingen tegelijkertijd. 


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren