Hoe pas ik de prijs van een training aan?

Gewijzigd op Ma, 4 Sep, 2023 om 8:31 PM

Via het opleidersportaal kun je de prijs van een training gemakkelijk aanpassen. Let op: je dient te allen tijde de prijs aan te houden die op jullie eigen website gecommuniceerd wordt, prijzen mogen niet hoger aangeboden worden via Studytube.

Klik op de desbetreffende training, scroll naar "Prijs" en ga naar "Prijs training (excl. BTW)". De BTW-soort en eventuele bijkomende kosten vul je apart in. Klik na het invoeren van de juiste informatie op 'Opslaan' en controleer in de samenvatting of de kosten goed opgevoerd staan.

Is het niet mogelijk om de prijs te wijzigen in het portaal? Dan heeft dat waarschijnlijk de volgende reden:

Als jullie gebruik maken van een technische integratie (bijvoorbeeld Edu-dex of Studytube XML) dan is het niet mogelijk om de prijs te wijzigen via het portaal. De prijs kun je in dat geval wijzigen in de feed, en zullen deze wijzigen na +- 2 nachtverwerkingen zichtbaar zijn in het portaal.