Inlogcode gebruiken

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 08:35 PM

Ik heb een inlogcode ontvangen van een expert. Hoe gebruik ik deze?

Wanneer je een online training bij één van onze experts koopt, ontvang je van de expert een inlogcode of kortingscode. Met deze code krijg je toegang tot een specifieke training. Je ontvangt daarna een factuur van de expert. Gebruik de code als volgt:

1. Ga naar academy.studytube.nl en registreer je via de knop Registreer.
  2. Log vervolgens in via de knop Log in met het door jou gekozen wachtwoord.
  3. Zoek nu via de zoekbalk rechts bovenin de training naar keuze.
  4. Klik op de training en kies Koop online training.
  5. Voer nu de kortingscode in die je hebt ontvangen. Vervolgens heb je direct toegang tot de training.

De code hoeft slechts eenmaal ingevoerd worden. Daarna houd je onbeperkt toegang tot de training. Je kunt tussendoor dus gewoon even stoppen en op een ander moment de training vervolgen.