PE-online foutcodes

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 2:51 PM

Wanneer je naar 'PE-online' gaat in het LMS vind je onder 'Logboek' alle logs van data die naar PE-online is verstuurd. Bij het verwerken door PE-online kunnen een aantal fouten optreden. Om te bekijken wat er is misgegaan kun je dit bekijken door op de regel te klikken. Je komt dan op een pagina terecht waar je alle details kunt zien. Let hierbij op dat de meldingen niet vanuit Studytube worden gegenereerd, maar door de leverancier van PE-online.

Wij hebben hier de meest voorkomende fouten die we van jullie doorgekregen hebben benoemd en beschreven.

Mocht jouw foutmelding er niet tussen staan en kun je de oorzaak niet vinden, neem dan contact op met Xaurum zelf. Een overzicht van alle foutmeldingen die kunnen voorkomen kun je hier vinden.

Geen toegang, Onjuist user ID of user Key.

Controleer de UserKey en UserID in het tabblad Inloggegevens.

Beroepsorganisatie bestaat niet
De deelnemer is niet bekend in PE-Online. Controleer of het relatienummer correct is ingevuld in Studytube en of de persoon bekend is in PE-Online. Melding is soms onduidelijk omdat deze melding ook komt als je een verkeerde beroepsgroep invult.

PE cursus ID is incorrect
Er is geen overeenkomstige e-learning gevonden in PE-Online. Controleer de Cursus ID van de Accreditatie. Controleer het CursusID van de accreditatie, deze moet gelijk zijn aan het ID wat is aangeleverd (of op te zoeken) door de leverancier van de e-learning.

PE module bestaat niet

Er is geen overeenkomstige module gevonden in PE-Online. Controleer de Module ID bij je Accreditatie. Deze melding is soms onduidelijk omdat deze melding ook komt als je bewust geen Module ID invult.