Welke informatie kan ik terugvinden in het Excel-rapport?

Gewijzigd op Thu, 10 Aug 2023 om 12:10 PM

Wanneer je een rapport hebt gegenereerd via 'Rapportage > Algemeen rapport' vanuit het LMS wordt deze naar je e-mailadres verzonden.

Per leervorm kun je alle leerresultaten en leerhistorie van medewerkers met een account in de desbetreffende academy vinden. Onder het tabblad User vs. Online courses vind je bijvoorbeeld alle informatie m.b.t. de leervoortgang van de medewerkers in je academy over de geselecteerde periode. 

In kolom G "Online course name" vind je de naam van de training die de medewerker volgt of heeft gevolgd. Verder vind je hier onder andere wanneer de training is gestart, is afgerond en wat de voortgang is. 

Alle informatie kun je eenvoudig verwerken in bijvoorbeeld je eigen rapportagetool.


Houdt er rekening mee dat wanneer een medewerker een online training of leerlijn opnieuw is gestart, dat je dan alleen de informatie ziet van de nieuw gestarte training. Informatie van de eerder afgeronde training of leerlijn wordt niet weergegeven in het rapport.


Onder het tabblad "Events" vind je het aantal registraties van medewerkers binnen je academy en registraties voor interne events en externe trainingen (indien je de DOI-module afneemt). 


Deze tabbladen geven een goed beeld over de activiteit van medewerkers m.b.t. leren & ontwikkelen binnen je organisatie en kun je bijvoorbeeld gebruiken om te toetsen of jullie voldoen aan je leerdoelstellingen.


Meer weten? Klik hier om naar de leerlijn Rapportage in de Knowledge Academy te gaan.

Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge academy, stuur ons dan een bericht.


Blijf op de hoogte van onze maandelijkse updates via de Product Update pagina.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren