Deelnemers inzien van een intern event

Gewijzigd op Do, 22 Feb om 10:10 AM

Er zijn twee opties om in een intern event in het LMS de deelnemers die zijn ingeschreven in te zien. In dit FAQ artikel lichten we beide opties toe.


Optie 1

Onder Data & Locaties vind je alle sessies die zijn gepland, geweest en gesloten. Wanneer je met je muis over een sessie gaat verschijnen er twee icoontjes. Door op het icoontje 'Deelnemers' te klikken wordt de deelnemerslijst van de specifieke sessie geopend. Hier kun je afhankelijk van de status van de sessie diverse acties uitvoeren zoals deelname bevestigen of de sessie sluiten.

Wanneer de 'wachtlijst-functie' is ingeschakeld is er ook een icoontje zichtbaar waarmee je de wachtlijst van een sessie kunt raadplegen. Meer informatie hierover vind je in dit FAQ artikel.


Optie 2

Onder Deelnemers worden alle deelnemers die zijn ingeschreven getoond. Hier kun je zien of en voor welke datum & locatie ze zijn ingeschreven en in welk team ze zitten. Tevens is het mogelijk om diverse acties uit te voeren zoals het wijzigen van de sessie of het toewijzen van een leerinterventie.

Aan de rechterzijde van de pagina is het mogelijk om diverse filters toe te passen. Ook kun je door middel van de zoekfunctie op naam of e-mailadres van een deelnemer zoeken.



Ook kun je op deze pagina nieuwe deelnemers toevoegen aan het interne event en een rapportage downloaden van de deelnemers.


Wil je meer lezen over recente updates op ons platform? Ga naar de Product Update pagina! 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren