Hoe genereer ik een rapport van de deelnemers?

Gewijzigd op Do, 22 Feb om 10:47 AM

Onder 'Deelnemers' in een intern event heb je de mogelijkheid rapportages te downloaden via de button 'Rapportage downloaden.' Door het rapport direct vanuit het event zelf te genereren, ben je niet langer afhankelijk van de algemene rapportages waarbij je nog extra moet filteren. Een directe download button geeft snel inzicht in de status van de deelnemers.

Vanuit de 'Deelnemers' tab kun je de download starten en wordt de rapportage direct gedownload als CSV file. Het is niet nodig om te wachten op een email.

Als de download button niet zichtbaar voor je is dan ligt dat aan rechten die je niet hebt. Je kunt dan contact opnemen met de beheerder(s) van de academy en vragen of ze je rechten willen geven om data van deelnemers aan interne events te downloaden.

Wil je meer lezen over recente updates op ons platform? Ga naar de Product Update pagina!