Hoe bevestig ik de deelnemerslijst?

Gewijzigd op Do, 22 Feb om 10:12 AM

Je kunt op twee manieren de aanwezigheid van deelnemers bevestigen. In de overzichtspagina van het event kun je bij de tab ''Data & Locaties'' de bewuste sessie aanklikken. Klik vervolgens op het kopje ''Deelnemers''.

In de volgende pagina kun je nu de aanwezigheid bevestigen dan wel afwijzen, eventueel kun je hier nog een notitie bij plaatsen. Je kunt de deelname per deelnemer registreren of dit in één keer doen door alle deelnemers te selecteren en vervolgens aan te geven of deze wel of niet aanwezig waren.

De tweede optie die je hebt is de deelnemerslijst delen. In bovenstaand screenshot vind je deze optie terug rechtsboven in beeld. Hiermee creëer je een deelbare pagina waar je zelf of iemand anders de aanwezigheid kan beheren, je hebt hier dezelfde opties als in het LMS.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie met betrekking tot interne events. Mocht je nog geen toegang hebben tot onze Knowledge Academy kun je dit aanvragen door een bericht te sturen naar Studytube Customer Service.