Hoe wijs ik een leerinterventie toe aan een medewerker?

Gewijzigd op Ma, 19 Feb om 10:42 AM

Wanneer je een leerinterventie aan een medewerker wilt toewijzen omdat deze bijvoorbeeld verplicht is kan dit via het LMS van je academy.

Vanuit het overzicht van medewerkers vink je één of meerdere medewerkers aan, hierna schuift er een zwarte menubalk in beeld. Klik op toewijzen en maak een keuze, eventueel voeg je bij het toewijzen ook meteen een deadline toe. Dit is mogelijk voor micro learnings, online trainingen en leerlijnen. Wanneer je dit doet zal de medewerker de leerinterventie voor de gestelde deadline af moeten ronden.

Het is ook mogelijk om via deze optie één of meerdere medewerker(s) te registreren voor een intern event of van hieruit een aanvraag voor een externe training te starten voor de medewerker. In dit FAQ artikel wordt uitgelegd hoe je een externe training aanvraagt voor een medewerker vanuit het LMS.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge Academy, stuur ons dan een e-mail.