Hoe kan ik een medewerker nogmaals uitnodigen?

Gewijzigd op Wo, 4 Sep om 3:27 PM

Wanneer je een medewerker hebt uitgenodigd voor jullie academy, kan het zijn dat je de uitnodiging nogmaals wilt versturen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je medewerkers die nog nooit hebben ingelogd, wilt aansporen om jullie academy te gebruiken.

Losse medewerkers nogmaals uitnodigen

1. Navigeer in het LMS naar 'Medewerkers'.
  2. Zoek de medewerker op die je nogmaals wilt uitnodigen.
  3. Beweeg met je muis over de juiste regel. Je ziet vervolgens de knop 'Nogmaals uitnodigen' verschijnen. Wanneer je hierop klikt, wordt de medewerker nogmaals uitgenodigd.

Medewerkers in bulk nogmaals uitnodigen

1. Navigeer in het LMS naar 'Medewerkers'.
  2. Zoek de medewerkers op die je nogmaals wilt uitnodigen en vink deze aan.
  3. Bovenin je scherm verschijnt een donkere balk. Klik hier op de knop 'Nogmaals uitnodigen'.

Tip! Wil je alle medewerkers die nog nooit hebben ingelogd, nogmaals uitnodigen? In het 'Medewerkers' scherm heb je rechts allerlei filteropties. Eén hiervan is het filter 'Registratie status'. Wanneer je hier alle medewerkers selecteert met de status 'Registratie in afwachting', kun je gemakkelijk alle medewerkers selecteren die nog nooit in de academy hebben ingelogd. Vervolgens kun je hun in bulk de uitnodigingsmail opnieuw toesturen.

Merk op: Wanneer je een medewerker nogmaals uitnodigt, zal de originele uitnodigingsmail (die de allereerste keer is verstuurd) nogmaals worden verstuurd. Wijzigingen die je eventueel tussentijds hebt aangebracht in het e-mail template zullen niet worden toegepast op deze uitnodiging.