Hoe sluit ik een sessie?

Gewijzigd op Do, 4 Apr om 10:57 AM

Om een sessie af te sluiten, biedt Studytube twee methoden:

1. Via de overzichtspagina van het evenement:

• Navigeer naar de tab "Sessies" op de overzichtspagina van uw evenement.
  • Selecteer de desbetreffende sessie.
  • Klik op "Deelnemersoverzicht" om de aanwezigheid van deelnemers te bevestigen of af te wijzen. Hier heb je ook de mogelijkheid om notities toe te voegen.
  • De optie "Sessie afronden' vind je rechtsboven op de pagina. Door hierop te klikken, sluit je de sessie.

2. Via de deelbare deelnemerslijst:

• In het overzicht van de sessie vind je de optie "Deel deelnemerslijst".
  • Door op deze optie te klikken, genereer je een pagina waar de aanwezigheid van deelnemers beheerd kan worden, vergelijkbaar met de opties beschikbaar in het LMS. Het sluiten van de datum is ook vanaf deze lijst mogelijk.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie met betrekking tot interne events. Mocht je nog geen toegang hebben tot onze Knowledge Academy kun je dit aanvragen door een bericht te sturen naar Studytube Customer Service.