Hoe stuur ik een e-mail naar een medewerker?

Gewijzigd op Ma, 19 Feb om 10:46 AM

Je kunt op twee manieren een medewerker een e-mail sturen.

1. Selecteer in het LMS de juiste medewerker, klik vervolgens in de donkere balk die in beeld schuift op 'e-mail sturen'.

2. Door over de medewerker heen te gaan met je muis komen er een aantal opties naar voren, klik vervolgens op het icoontje 'e-mail sturen'.

Na het klikken op ''e-mail sturen' krijg je de mogelijkheid de e-mail te bewerken en verzenden.

Meer informatie is terug te vinden op de knowledge academy

Mocht je nog geen toegang hebben tot de knowledge academy, stuur ons dan een e-mail.