Wat zijn mijn inloggegevens voor het opleidersportaal?

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 08:31 PM

Wil je graag inloggen in het opleidersportaal maar ben je het bijbehorende e-mailadres kwijt? Stuur dan een e-mail naar opleidersupport@studytube.nl met de naam van jullie bedrijf en dan helpen we je graag verder. Beschik je wel nog over het e-mailadres om in te loggen, maar ben je het wachtwoord vergeten? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Ga naar provider.studytube.nl, je krijgt het volgende scherm te zien:

2. Klik op 'Wachtwoord vergeten?' en voer het e-mailadres in,

3. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het wachtwoord kunt instellen.

4. Let op! Je komt terecht in de fictieve gebruikersomgeving (academy.studytube.nl/discover). Keer weer terug naar: provider.studytube.nl.