Hoe voeg ik Educatieve Punten (PE-punten) toe?

Gewijzigd op Ma, 4 Sep, 2023 om 8:32 PM

Bij het beoefenen van sommige beroepen dien je te voldoen aan vakbekwaamheidseisen. Het verrichten van permanente educatie (PE)-activiteiten is hierbij verplicht. De hoeveelheid PE-punten die behaald kunnen worden per training, kun je toevoegen aan de desbetreffende training:

Hoe voer je deze punten in?

1. Selecteer de desbetreffende training,

2. Klik op 'Informatie',

3. Ga naar "Educatieve punten" en klik op 'voeg educatieve punten toe',

4. Selecteer de juiste hoeveelheid punten en desbetreffende opleider toe,

4. Klik op 'Opslaan' en de Educatieve Punten worden zichtbaar voor de potentiéle deelnemer.