Waar kan ik een certificering toevoegen?

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 08:31 PM

Via het portaal kunnen verschillende certificeringen worden toegevoegd, bijvoorbeeld: VCA, Code 95 of een certificaat van jullie als opleider. Om een van deze of andere certificeringen toe te volgen, doorloop je de volgende stappen:

1. Ga naar actieve trainingen;

2. Ga naar gegevens en klik op "Algemene informatie";

3. Ga vervolgens naar "certificering" en klik de gewenste certificering aan.

Zie je het gewenste certificering type er niet tussen staan? Neem dan contact op met Opleider Support via opleidersupport@studytube.nl, dan voegen wij deze voor jullie toe.