Hoe maak ik trainingen beschikbaar voor specifieke klanten?

Gewijzigd op Ma, 4 Sep, 2023 om 8:31 PM

Hebben jullie trainingen in het trainingsaanbod staan die enkel beschikbaar zijn voor specifieke klanten? Dan kan je deze toewijzen aan een klant academy. Voordat je dit kan doen, is het belangrijk dat de desbetreffende klant bepaalde instellingen wijzigt via hun eigen academy, dit is de verantwoordelijkheid van de LMS manager. In dit artikel lees je hoe de klant dit kan bewerkstelligen: Hoe zorg ik ervoor dat opleiders trainingen kunnen toewijzen? - Neem daarom contact op met de klant om dit samen af te stemmen.

Wanneer de klant deze stappen heeft gevolgd en jullie hierover heeft geïnformeerd, kunnen jullie als opleider verder:

1. Ga naar "Trainingen" en klik de training aan die je wil toewijzen aan een specifieke klant,

2. Ga naar "Wijs toe aan academy" en schuif de button op ''Ja'',

3. Zoek vervolgens naar de specifieke klant/ academy en typ deze in,

4. Sla de wijzigingen op.

De training is nu enkel beschikbaar voor de desbetreffende klant!