Hoe voeg ik ons bedrijfslogo of een afbeelding toe?

Gewijzigd op Vr, 5 Jan om 2:18 PM

In het portaal kun je per training een afbeelding of bedrijfslogo toevoegen. Wij raden aan om het bedrijfslogo te uploaden zodat dit zichtbaar wordt voor alle trainingen bij klanten. Eventueel kun je er dan voor kiezen om per training een specifieke afbeelding in te stellen.

Hoe voeg je het bedrijfslogo toe?

1. Ga naar ''Instellingen''

2. Klik vervolgens op ''Opleider informatie'' en ga naar 'Logo''.

3. Voeg hier een logo toe met afmetingen 800x800.

Tip: om ervoor te zorgen dat het logo op de juiste manier wordt vermeld op de pagina kan je de foto "croppen".

Hoe voeg je een specifieke afbeelding toe aan een training?

1. Klik op de desbetreffende training in het opleidersportaal;

2. Ga naar het tabje "Informatie"

3. Je kunt nu een afbeelding uploaden of zoeken in de afbeeldingsbibliotheek. Let op: upload een jpg, jpeg of png met een bestandsgrootte van minder dan 20MB.

4. Klik op opslaan.