Hoe voeg ik handmatig data en locaties toe aan een training?

Gewijzigd op Tue, 31 Oct 2023 om 04:39 PM

In onderstaande video leggen we je uit hoe je handmatig data en locaties toevoegt aan een training. Je kunt dit op twee manieren doen:

1. Je voegt data en locaties toe aan een meerdaagse training (de deelnemer is verplicht alle dagen bij te wonen.)
  2. Je voegt meerdere startdata toe (de deelnemer kan kiezen wanneer hij/zij de training gaat starten).

Hierbij de stappen:

1. Je bevind je in het opleidersportaal en creëert een 'Geplande training',

2. Klik op 'Data & Locaties' en vervolgens op 'Nieuwe datum toevoegen'

3. Indien de training uit meerdere dagen bestaat klik je in dit venster op 'voeg een datum toe aan deze sessie'. Je kunt dit herhalen totdat het gewenst aantal trainingsdagen is opgevoerd. De klant heeft dan een verplicht aantal aanwezigheidsmomenten voor deze training.

4. Indien je meerdere startdata en locaties wilt toevoegen verlaat je dit venster en klik je wederom op 'Nieuwe datum toevoegen'. Je creëert dan nieuwe data en locaties zodat de deelnemer zelf de keuze heeft welke dag hij/ zij de training wilt volgen.

Je weet nu hoe je zowel data en locaties toevoegt aan een meerdaagse training als meerdere startdata toevoegt.