Hoe rapporteer ik op leervoorgang?

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 1:57 PM

Onder ‘Rapportage > Leeroverzicht’ vind je een tabel met een overzicht van alle leervoortgang en leerhistorie van medewerkers in de academy. Standaard wordt hier de data van de laatste 6 maanden getoond. Je kunt echter via de filteroptie het datumbereik verruimen of verkleinen.

Je kunt zoeken op naam of e-mailadres van de medewerker of de titel van een bepaald leeritem. Aan de rechterzijde van de pagina vind je diverse filteropties waar je kunt filteren op datum bereik, functietitel, leervorm, leerstatus, teams, (deadline) status en categorieën. Ook kun je zelf aangeven hoeveel resultaten je graag op één pagina wilt zien en de breedte van de kolommen instellen.

Onder ‘Kolommen’ bovenaan de pagina kun je bepaalde kolommen uitsluiten zodat deze niet worden getoond in het overzicht. Het is ook mogelijk om kolommen smaller of breder te maken zodat er meer of minder kolommen op de pagina worden vermeld.

Het is ook mogelijk om dit overzicht te exporteren. Dit kun je doen door op de knop 'rapport genereren' te klikken. In het volgende scherm kun je nog aangeven welke filters je wilt toepassen op het rapport.

Vervolgens druk je op rapport genereren. Je krijgt dan binnen 15 minuten het rapport in een Excel bestand naar je e-mail toegestuurd.

Houdt er rekening mee dat wanneer een medewerker een online training of leerlijn opnieuw is gestart, dat je dan alleen de informatie ziet van de nieuw gestarte training. Informatie van de eerder afgeronde training of leerlijn wordt niet weergegeven in het rapport.