Hoe kan ik de leervoortgang van een medewerker inzien?

Gewijzigd op Ma, 19 Feb om 10:51 AM

Open in het LMS vanuit het overzicht van medewerkers een profiel, in het volgende scherm verschijnen vijf tabs. De derde tab toont het leeroverzicht. In dit overzicht vind je het volgende terug:

- Naam leerinterventie

- Vorm

- Onderdeel van leerlijn

- Toewijzer

- Leerstatus

- Gestart op

- Toegewezen op

- Afgerond op

- Deadline

- Deadline status

- Status deelname

- Bestede tijd

Je kunt aan de rechterzijde zelf aanpassingen doen in de kolommen die weergegeven worden. De filters aan de rechterzijde kun je gebruiken om te filteren op datumbereik, leervorm, leerstatus, deadline en categorieën.

Let op! Het leeroverzicht word standaard gefilterd op de laatste 6 maanden. Je kunt dit bereik verwijderen door op de datum te gaan staan en op het kruisje te klikken. Vervolgens kun je bij de filters een nieuw datum bereik kiezen.