Waar vind ik een overzicht van alle interne events?

Gewijzigd op Do, 6 Jun om 3:52 PM

Het komt dikwijls voor dat je een volledig overzicht wilt hebben van alle interne events die ooit zijn gecreëerd. Dit kun je vinden onder 'Rapportage > Interne events planning' in het LMS. 

Zo zie je gemakkelijk hoeveel toekomstige sessies er gepland zijn, of je nog een deelnemerslijst moet bevestigen, en ook heel fijn: hoeveel mensen er op de wachtlijst staan of interesse hebben in het event!



Standaard worden alle kolommen getoond in dit overzicht. Aan de rechterzijde van de pagina kun je via de button 'Kolommen' ervoor zorgen dat bepaalde kolommen die bijv. niet relevant zijn niet worden getoond in het overzicht. Deze weergave wordt automatisch opgeslagen. Als je dus een volgende keer naar dit overzicht gaat zullen enkel de kolommen getoond worden die je op een eerder moment hebt geselecteerd. 


De meeste kolommen linken door naar de betreffende pagina in het interne event in het LMS waar meer gedetailleerde informatie is te vinden. Door met je muis over een kolom te gaan zie je naar welke pagina je wordt geleid als je erop klikt. Handig wanneer je bijvoorbeeld wilt zien welke sessies er allemaal beschikbaar zijn voor een specifiek intern event.


Daarnaast zijn er ook diverse filteropties om specifiek bepaalde interne events naar voren te laten komen in je overzicht. Deze vind je door op de button 'Filters rechtsbovenin te klikken. De geselecteerde filters zie je vervolgens terug onder de zoekbalk op de pagina.


Tot slot is het ook mogelijk om de interne events te exporteren via de button 'Rapport genereren' rechts bovenin. Dit kan op basis van de gefilterde resultaten of voor alle resultaten. Daarnaast kun je ook selecteren welke datapunten je wilt opnemen in de export. Standaard zijn altijd alle datapunten geselecteerd. Wanneer een bepaald datapunt niet relevant zijn voor je rapport kun je de selectie van een datapunt ongedaan maken door op het selectievakje te klikken.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren