Een nieuw in-companyvoorstel creëren

Gewijzigd op Do, 14 Mrt om 10:25 AM

Wanneer je nog geen contact hebt gehad met een opleider, maar wél weet van welke opleider je een voorstel/offerte wilt ontvangen, kies je voor de optie ‘Creëer nieuwe in-companytraining’. Je maakt dan een nieuw verzoek dat de opleider kan beoordelen. Voordat je dit verzoek naar de opleider kunt verzenden, dien je een aantal verplichte velden in te vullen; deze worden bovenaan de pagina vermeld.

Kun je de opleider niet vinden? Dan is deze mogelijk nog niet bij Studytube bekend. In dat geval kun je de opleider hiervoor uitnodigen: klik op de blauw link 'de opleider hier uitnodigen'.

Beschrijf wat je gewenste planning (startdatum/-data van je voorkeur) en locatie van de training is. Geef ook een duidelijke omschrijving van de leerdoelen.

Selecteer de contactpersoon/contactpersonen. Let op: zij zijn in het aanvraagproces bij meerdere stappen betrokken, en hebben daarom een belangrijke rol. Je kunt meerdere contactpersonen opgeven als het nodig is dat zij allemaal worden geïnformeerd over de status en voortgang van de aanvraag. Houd er rekening mee dat je geen contactpersonen zonder de rechten ‘In-company beheren’ kunt selecteren. In dit FAQ artikel lees je hoe je de juiste rechten toewijst aan een contactpersoon/manager. Het is ook mogelijk om tussentijds contactpersonen te wijzigen door te verwijderen of toe te voegen.

In-companyvoorstel verzenden

Als je alle verplichte gegevens hebt ingevuld, kun je het voorstel versturen naar de opleider: klik hiervoor op de blauwe knop 'Verzenden' bovenaan de pagina. Er verschijnt een pop-upscherm waarin wordt toegelicht wat de vervolgstappen zijn. De status van het verzoek wijzigt nu naar 'In afwachting van voorstel'. Wat er vervolgens gebeurt:

1. De opleider maakt een voorstel en stuurt deze naar de contactpersonen.

2. Eén van de contactpersonen moet het voorstel accepteren of afwijzen.

3. Als deze het voorstel accepteert, kan hij/zij starten met de accorderingsroute van de aanvraag.