Naamgeving aanpassen

Gewijzigd op Mon, 26 Feb 2024 om 03:56 PM

Je kunt de benaming van de leervormen Interne events, Extern aanbod, Leerlijnen en Collecties in de zeven talen die worden ondersteund wijzigen naar een benaming naar keuze. Tevens is het mogelijk om de naamgeving van Kwalificaties en Functies hier aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld “intern event” wijzigen naar “workshop” of “leerlijn” naar “leertraject.” Ook is het mogelijk om de benaming van “Mijn ontwikkeling” aan te passen naar een benaming naar keuze en kun je bij de naamgevingen gebruik maken van het verschil tussen kleine letters en hoofdletters. 

Deze dynamische naamgeving wordt na het opslaan direct getoond in de benaming op de academy, in het LMS en in de e-mails die vanuit Studytube worden verstuurd naar de gebruiker.  

Wanneer je deze naamgeving wilt wijzigen selecteer je eerst de taal waarin je de wijzigingen wilt doorvoeren om vervolgens de gewenste aanpassingen te doen. Nadat je dit hebt gedaan klik je op de button “Opslaan” bovenaan de pagina.Blijf op de hoogte van onze maandelijkse updates via de Product Update pagina.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren