PE-online inloggegevens in het LMS

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 2:43 PM

Wanneer je een contract hebt met Xaurum, het bedrijf achter PE-online, ontvang je een User ID (gebruikersnaam) en User Key (wachtwoord).

Om je PE-online account met Studytube te koppelen volg je de volgende stappen:

1. Ga in het LMS naar "PE-online" en klik op het tabblad "Integratie-instellingen"
  2. Hier zie je 2 velden, "User ID" en "User Key"
  3. Vul hier de betreffende gegevens die je vanuit Xaurum hebt ontvangen in
  4. Klik vervolgens op verbinden en de gegevens zijn opgeslagen.

Volgende stap:

Stel een aangepast veld in voor elk registratienummer (BIG-nummer) op medewerkersniveau.