Hoe voeg ik afbeeldingen toe aan een leerinterventie?

Gewijzigd op Mon, 26 Feb 2024 om 04:33 PM

Bij alle leerinterventies heb je de mogelijkheid afbeeldingen toe te voegen, bij online trainingen is het zelfs een verplichting. Zonder afbeelding kun je de training niet publiceren. Wij raden aan het bij de andere leerinterventies ook afbeeldingen te koppelen aangezien ze zowel in het LMS als de academy getoond worden.


De wijze waarop je afbeelding toevoegt is steeds gelijk, je upload een JPG, JPEG of PNG bestand. Vervolgens is de afbeelding meteen zichtbaar in de preview. Aan de linkerzijde kun je de afbeelding bijsnijden wanneer deze naar jouw inzicht niet goed wordt weergeven of je een gedeelte van de afbeelding wilt uitlichten.

Je kunt zelf bepalen op welke wijze de afbeeldingen getoond moet worden door het frame aan te passen. Ook heb je de mogelijkheid in te zoomen op de afbeelding.


Ga naar onze Knowledge Academy wanneer je meer wilt weten over het gebruik van het LMS. Mocht je nog geen toegang hebben tot onze Knowledge Academy kun je dit aanvragen door een bericht te sturen naar Studytube Customer Service.


Blijf op de hoogte van onze maandelijkse updates via de Product Update pagina.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren