Hoe stel ik de huisstijl van mijn academy in?

Gewijzigd op Mon, 26 Feb 2024 om 04:30 PM

Je kunt de huisstijl instellen en/of aanpassen door in het LMS van de academy naar Instellingen te gaan en vervolgens op Instellingen Academy > Huisstijl te klikken. Bij het instellen van de huisstijl van de academy zijn vier onderdelen belangrijk, namelijk de:

• Huisstijl kleuren van de academy
  • Achtergrond
  • Academy logo
  • Launchpad afbeelding + e-mails

Onder 'Academy' kun je de kleuren, achtergrond en logo's instellen. Tevens kun je het launchpad logo instellen. Dit logo wordt getoond onderaan iedere e-mail die wordt verstuurd vanuit Studytube. Ook kun je een achtergrondafbeelding instellen die wordt getoond op de ontdekpagina.

Meer informatie over het instellen van de huisstijl van de academy vind je in de handleiding die je kunt downloaden vanuit de Knowledge Academy.

Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge academy, stuur ons dan een bericht