Ik ben als trainingsorganisatie niet bekend met Studytube, wat doe ik met een aanvraag?

Gewijzigd op Thu, 10 Aug 2023 om 12:09 PM

Zojuist heb je een aanvraag ontvangen via ons, Studytube. Een gesloten leerplatform met toegang tot meer dan 50.000 verschillende leerinterventies. Variërend van microlearnings, online trainingen tot klassikale trainingen bij onze aangesloten opleiders. Op dit platform is het ook mogelijk om een training te boeken bij opleiders die niet opgenomen zijn in het aanbod van de organisatie. Dit is de reden dat u een e-mail heeft ontvangen.

Academy-01

De desbetreffende organisatie die bij u heeft geboekt neemt graag een training bij u(w) (trainingsorganisatie) af. Klik op de link om meer informatie te krijgen over de aanvraag en de aanvraag te accepteren of af te wijzen. De aanvraag kan makkelijk worden geaccepteerd of afgewezen, door naar beneden te scrollen en op de button "accepteren" of "afwijzen" te klikken.

Twijfel je om de aanvraag te accepteren of af te wijzen? Mail ons op opleidersupport@studytube.nl en we helpen je verder!

Er worden geen kosten in rekening worden gebracht vanuit Studytube wanneer je de aanvraag accepteerd. Factureren gaat rechtsreeks naar de aanvrager.

De factuurgegegevens vind je terug in de aanvraag.