Hoe gebruik ik het 'Keuzehulp voor opleidingspartners' document?

Gewijzigd op Wo, 4 Sep om 3:25 PM

In deze instructie lees je hoe je het 'Keuzehulp voor opleidingspartners' document optimaal kunt gebruiken!

Dit bestand biedt je een helder overzicht van wat onze opleiders precies aanbieden via het Studytube platform. Om dit inzichtelijk te maken, hebben we onze opleiders een aantal vragen gesteld die jou kunnen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor een bepaalde training. Enkele voorbeelden:

• In welke branche opereer je?
    Handig om te weten of het interessant is voor de branche waarin jullie actief zijn.

• Quote: geef in een paar zinnen aan waar je voor staat
    Past dit ook bij jullie als organisatie?

• Aanbod: wat biedt de opleider precies aan?
    Handig als je naar een specifiek onderwerp zoekt, zoals BHV, presenteren, of Excel.

• Hoofdkantoor/extra locaties: waar zit het hoofdkantoor? Zijn er extra locaties waar de cursist training kan volgen?
    Handig als je dicht bij jullie eigen hoofdkantoor wilt blijven. Zoek op locatie en filter de opleiders die in de buurt trainingen aanbieden.

• Incompany: biedt de opleider ook incompany trainingen aan?
    Handig als je een incompany training zoekt of als de opleider niet in de buurt zit, maar wel naar jullie locatie kan komen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit het document. We raden aan om het document grondig door te lezen. Wat kun je erin vinden? Vind je daadwerkelijk de trainingen waar je naar op zoek bent? Dit document maakt het in ieder geval makkelijker! Zie het als een profielschets van onze opleiders.

--

Hier zijn enkele handige tips & tricks voor het gebruik van het Excel-document:

1. Download het Excel-document

2. Filteren in het document - Gebruik het document om eenvoudig te filteren

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar BHV-trainingen? Filter dan in kolom E bovenaan en typ "BHV" in (zie onderstaande screenshot). Selecteer alle overgebleven trainingen, zodat je een set BHV-trainingen overhoudt. Zo hoef je niet handmatig door alle trainingen te zoeken:

Dit werkt ook voor alle andere kolommen. Of je nu zoekt naar een bepaalde locatie, extra locaties, keurmerken of de vorm van de training: door te filteren houd je alleen de relevante resultaten over.

3. Maak gebruik van de bestaande sneltoetsen (CTRL F / CMD F voor Apple) om in het document te zoeken naar specifieke woorden. Zo sluit je niets uit, want met filteren wordt alleen in een specifieke kolom gezocht. Op deze manier krijg je meer opties. In dit voorbeeld zie je dat 'Agile' 19 keer voorkomt in het document (en dit is uiteraard gemarkeerd in het Excelbestand).

4. Bezoek de website van de opleider als je meer informatie wilt verzamelen.

5. Heb je twijfels of vragen over het document? Neem dan gerust contact op:

• Met het Learning Partner Team: Reageer in de desbetreffende Community Post.
  • Met de opleider: Als je een vraag hebt voor de opleider (bijvoorbeeld of ze een specifieke variant van een training aanbieden), kun je de opleider mailen via het e-mailadres dat je in kolom B vindt.

Succes!