Inzicht persoonlijk budget

Gewijzigd op Do, 7 Mrt om 2:08 PM

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van persoonlijke budgetten, kunnen medewerkers via de persoonlijke budget status in de hoofdnavigatie van de academie bekijken of ze een persoonlijk budget hebben en hoeveel ze nog te besteden hebben. De persoonlijke budget status kun je terugvinden door op je profielfoto/initialen rechtsboven in het scherm te klikken. Wanneer er een persoonlijk leerbudget is ingesteld ontvangen medewerkers bovendien periodiek informatie over hun actuele saldo en herinneringen over de resterende geldigheid ervan.