Aanwezigheid bevestigen bij externe training

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 04:19 PM

Wanneer je een externe training hebt gevolg krijg je na afloop van Studytube waarin gevraagd wordt om je aanwezigheid te bevestigen. Dit kan door in de mail op de link te klikken. Je word dan doorgestuurd naar de pagina van de externe training die je hebt gevolgd. 


Let op! Wanneer er een aangepaste aanvraag is gedaan voor de training die jij hebt gevolgd, dan bestaat de pagina niet waar je naar doorgelinkt word. 


Op de pagina kun je in de widget bevestigen of je hebt deelgenomen door op 'ja' of 'nee' te klikken. Je zult zien dat op deze pagina je aanwezigheid al op 'ja' geregistreerd staat als je via de link in de mail op 'ja' hebt geklikt. Indien je in de mail op 'nee' hebt geklikt staat op de pagina je aanwezigheid al op 'nee' geregistreerd.  Op het moment dat je je aanwezigheid op deze pagina hebt bevestigd veranderd de status 'aanwezigheid niet bevestigd' nog niet. Dit gebeurd pas wanneer de opleider van de training je aanwezigheid heeft bevestigd. Zodra dit gedaan is zal de status van je training veranderen naar 'voltooid'. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren