Hoe wijzig ik het e-mailadres voor aanvragen?

Gewijzigd op Fri, 27 Oct 2023 om 04:22 PM

De boekingen en aanvragen worden verstuurd naar het e-mailadres dat is ingevuld onder Opleider informatie. Mocht je dit willen wijzigen, dan kan je dit doen via het opleidersportaal:

1. Log in op het opleidersportaal via provider.studytube.nl,

2. Ga links in het overzicht naar ''Instellingen'',

3. Klik op "Opleider informatie",

4. Wijzig het e-mailadres achter "E-mailadres" en klik op opslaan.

Tip: het is niet mogelijk om meerdere e-mailadressen op te geven. Daarom raden we aan in dit geval een gezamenlijk e-mailadres in te voeren.