Hoe werkt de zoekfunctie?

Gewijzigd op Tue, 24 Jan 2023 om 02:06 PM

Wanneer je een bepaalde leerinterventie zoekt kun je gebruik maken van de zoekfunctie bovenaan de pagina in de academy of de zoekfunctie op de ontdekpagina.

Door een bepaalde zoekterm te gebruiken worden resultaten getoond van alle beschikbare leervormen. Wanneer je gebruik maakt van de zoekbalk bovenaan de pagina worden alleen resultaten van de leervorm waarop je zoekt getoond. Als je gebruik maakt van de zoekfunctie op de ontdekpagina wordt altijd als eerste de micro learnings getoond. Het kan zijn dat er geen zoekresultaten gevonden kunnen worden voor micro learnings, maar wel voor bijvoorbeeld extern aanbod. Via het keuzemenu bovenaan de pagina kun je dan switchen tussen de verschillende leervormen.

Er wordt altijd gezocht op leerinterventies die zichtbaar zijn binnen je leeromgeving. Dit zijn leerinterventies die zijn ingesteld als 'zichtbaar voor iedereen' en dus onderdeel zijn van de bibliotheek en leerinterventies die aan je zijn toegewezen vanuit het LMS.


Als de zoekfunctie bovenaan de pagina wordt gebruikt worden er suggesties getoond. Wanneer je op een suggestie klikt wordt hierop gezocht. Onder de suggesties worden mogelijke leerinterventies waar je naar zoekt getoond. Wanneer je op een van die leerinterventies klikt wordt je direct doorgeleid naar de informatiepagina van de betreffende leerinterventie.

Houd er rekening mee dat er altijd op de gehele zoekterm gezocht wordt. Wanneer een veld een gedeelte van de zoekterm bevat wordt deze niet getoond in de zoekresultaten.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren