STAP-Academy: Gratis leren voor jouw toekomst

Gewijzigd op Thu, 17 Feb 2022 om 01:35 PM

Iets nieuws leren van een professionele opleider zonder er iets voor te hoeven betalen? Vanaf 1 maart kan het, dankzij het STAP-budget. Als werkende of werkzoekende in Nederland kun je dan tot wel 1000 euro subsidie krijgen voor een opleiding naar keuze. Met onze STAP-Academy maken we het voor jou zo makkelijk mogelijk om hier gebruik van te maken. Dus, wat wordt jouw volgende stap?


Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget (STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie) is een subsidie van de overheid waarmee je in Nederland een opleiding, training of cursus kunt volgen. De overheid wil je met dit scholingsbudget ondersteuning bieden in de snel veranderende arbeidsmarkt. Door jezelf te blijven ontwikkelen word je steeds beter in je werk, heb je meer kans op een nieuwe baan en kun je voorkomen dat je je baan verliest.


Wat houdt de STAP-Academy in?

Je kunt alleen gebruikmaken van het STAP-budget als de opleiding of training van jouw keuze is opgenomen in het scholingsregister van DUO. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je niet exact weet welke opleidingen dat zijn, hebben we in de STAP-academy een selectie voor je gemaakt. Hier nemen we uitsluitend goedgekeurde trainingen op. Zo weet je zeker dat je training/opleiding is goedgekeurd.


De Academy is gevuld met de meest uiteenlopende onderwerpen. Van communicatie en succesvol leidinggeven tot beter omgaan met stress of persoonlijke coaching.


Op onderstaande pagina op onze website vind je meer informatie over het STAP-budget en vind je tevens onze FAQ met veelgestelde vragen.

https://www.studytube.nl/stap

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren