Wanneer je een training hebt afgerond maar je deze nogmaals wilt of moet volgen is het mogelijk om deze opnieuw te starten. Bij een afgeronde training kun je via de button 'Herstart online training' de training opnieuw starten. De training wordt dan direct geopend.

Bij sommige certificeringen en/of kwalificaties dien je elk jaar dezelfde online training te herhalen om up-to-date te blijven.

Door een reeds afgeronde online training opnieuw te volgen kun je weer gekwalificeerd raken of opnieuw certificeren.


Houd er wel rekening mee dat wanneer je ervoor kiest de training te herstarten alle gegeven antwoorden en gemaakte opdrachten verloren gaan. Mocht je dit willen bewaren dien je dit eerst offline op te slaan in bijvoorbeeld een documentje.

Ook zal een eventueel behaalde kwalificatie die is gekoppeld aan de online training komen te vervallen. Je kunt dan opnieuw kwalificeren door de online training af te ronden.

Tevens zal een behaald Studytube-certificaat indien deze was gegenereerd na afronden van de online training ook verwijderd worden wanneer je de training herstart. Je kunt deze opnieuw behalen door de training weer af te ronden.