Wanneer je voor het eerst inlogt in je leeromgeving wordt er een pagina getoond waar je kunt aangeven welke onderwerpen je interessant vindt. De onderwerpen die worden getoond zijn de categorieën die zijn ingesteld in het LMS door de beheerders van de academy.

Als je als medewerker één of meerdere onderwerpen hebt geselecteerd, zul je deze terugvinden op de ontdek pagina zodat je altijd leeritems in de bibliotheek kunt vinden in jouw interessegebied.

Je kunt altijd je voorkeuren wijzigen via de persoonlijke instellingen.