Hoe werkt facturering?

Gewijzigd op Fri, 20 May 2022 om 10:50 AM

Zonder facturatieservice


Indien de afnemer niet van de facturatieservice van Studytube gebruik maakt, dan stuurt de opleider de factuur direct door naar de afnemer. De gegevens die hiervoor nodig zijn, zijn terug te vinden onder "factuurvoorwaarden" in de aanvraag. 


Let op! De factuur dient in geen enkele situatie naar de deelnemer gestuurd te worden en is dit altijd het bedrijf zelf zoals vermeld in de factuurvoorwaarden.


Mochten de gegevens en factuurvoorwaarden ontbreken, dan kan er contact worden opgenomen met opleidersupport@studytube.nlHet is belangrijk dat in ieder geval het aanvraag ID wordt vermeld, de bedragen per soort dienstverlening (kosten opleiding, kosten examen, kosten lunch en BTW) en daarnaast moet de factuur aan de juiste partij gericht zijn. De kosten voor de opleiding die verrekend dienen te worden is de prijs op Studytube onder "aanvraagprijs". De totale prijs, plus alle bijkomende kosten - minus de aankoopkorting. In veel gevallen worden de factuurvoorwaarden in een bijlage in de aanvraag bijgesloten, onder "bijlagen". 


Deze factuur heeft een betalingstermijn van 30 dagen.


Met facturatieservice


Indien de afnemer wel van de facturatieservice van Studytube gebruik maakt, dan stuurt de opleider de factuur naar onze facturatie afdeling en zullen wij de factuur sturen naar de klant. In dit geval zal het emailadres van de facturatieservice bij factuurvoorwaarden staan met een bijlage waar meer informatie gevonden kan worden over de factuurgegevens. 


Indien de klant die gebruik maakt van de facturatieservice een training bij jullie af zal nemen, dan dienen jullie hiervoor eenmalig een KYC (Know your customer) procedure te doorlopen bij het Online Betaal Platform. Indien dit van toepassing is, zullen wij contact opnemen voor meer uitleg.


 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We waarderen uw moeite en we gaan proberen om het artikel te verbeteren