Nadat jullie trainingen zijn geupload, zijn jullie vast benieuwd hoe dit aanbod eruitziet op de academies van onze klanten. Per training kan je een preview bekijken hiervan.

Hoe?

1. Selecteer een training naar keuze;

2. Open de desbetreffende training en je zal rechtsboven twee icoontjes zien staan. Hang met je cursor boven de linker van de twee en je zult 'Bekijk op Academy' zien verschijnen;

3. Klik op dit linkericoontje;

4. Nu ziet je een preview van hoe de desbetreffende training eruitziet voor potentiƫle klanten.

Andere vragen over het aanbod? Stel ze gerust via opleidersupport@studytube.nl