Hoe maak ik een in-company training aan bij gebruik van een technische integratie?

Gewijzigd op Wed, 10 Mar 2021 om 03:38 PM

Hoera! Onze nieuwe in-company functionaliteit is live! Jouw geplande klassikale trainingen worden vanaf nu ook standaard weergegeven als in-company training. Dit houdt in dat de klant trainingen kunnen aanvragen als in-company. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de klant geen boeking doet voor de training an sich, maar graag een in-company voorstel wil ontvangen voor de aangevraagde training. Deze zul je ontvangen onder "In-company trainingen" links in het menu. 


Net zo enthousiast als wij? Log dan snel in op provider.studytube.nl om het te bekijken. In onderstaande afbeelding alvast een inkijkje:



Het is belangrijk om te weten dat de klant geen boeking doet voor de training zoals deze is toegevoegd aan het opleidersportaal, maar graag een in-company voorstel ontvangt op basis van de aangevraagde training. Deze zul je ontvangen onder "In-company trainingen" links in het menu. In de aanvraag kan je alle gegevens aanvullen. Weten hoe dit in zijn werking gaat? Bekijk dan deze FAQ: hoe werkt een in-company aanvraag?


Voor opleiders die gebruik maken van een technische integratie (XML, Edu-dex, API), werkt het net even iets anders dan voor trainingen die handmatig zijn aangemaakt. Voor alle integraties geldt het volgende:


Trainingen met de leervormen: "blended learning", "klassikale training", "coaching", "online klassen", "webinar", "workshop" en "anders" worden standaard weergegeven als "Beschikbaar als in-company training". Voor examen, thuisstudie en e-learning geldt dat ze niet automatisch worden weergegeven als "Beschikbaar als in-company". 


Mochten er trainingen worden weergegeven als in-company die jullie niet in-company kunnen geven, laat het ons weten. We helpen je graag verder. In sommige gevallen kunnen we ervoor zorgen dat in-company wordt uitgezet. Toch raden we af om in-company uit te zetten, een training die als in-company te boeken is, levert toch weer een aanvraag op.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren