Wil je graag inloggen op het opleidersportaal maar ben je je inloggegevens kwijt? Stuur dan een e-mail naar opleidersupport@studytube.nl met de naam van jullie bedrijf en dan helpen we je verder. Heb je wel nog het e-mailadres om in te loggen, maar ben je het wachtwoord vergeten? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Ga naar provider.studytube.nl, je krijgt het volgende scherm te zien:

2. Klik op 'wachtwoord vergeten' en voer het e-mailadres in,

3. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het wachtwoord kunt instellen.

4. Let op! Je komt terecht in de gebruikersomgeving. Ga weer terug naar: provider.studytube.nl