De boekingen en aanvragen worden verstuurd naar het e-mailadres dat is ingevuld onder opleider informatie. Mocht je dit willen wijzigen, dan kan je dit doen via het opleidersportaal:

1. Log in op het opleidersportaal via provider.studytube.nl,

2. Ga naar instellingen,

3. Klik op "opleider informatie",

4. Wijzig het e-mailadres achter "e-mailadres" en klik op opslaan.

Tip: om meerdere e-mailadressen in te vullen raden we aan een gezamelijk e-mailadres aan te maken. Het is namelijk niet mogelijk om meerdere e-mailadressen op te geven.