Om een publieke API op te zetten helpen we je graag verder met onderstaande stappen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

1. Vraag jouw 'CompanyId' en token aan bij het opleider support team: opleidersupport@studytube.nl

Let op: het token kunnen we eenmalig genereren, dus sla dit ergens veilig op.

2. Na ontvangen van het company id en token, kunnen de gegevens worden verwerkt als volgt:

• "(CompanyId):Token", string encoded to base64
  • It looks like this: "1234:MTEzOTojRDBvQkdoNDNmRSFRRzQq"

Let op: dit dient in alle 'calls' te worden verwerkt om toegang te krijgen tot onze API.

3. Bekijk vervolgens ons handboek voor meer uitleg over de werking van de API: https://studytubeprovider.docs.apiary.io/