Hebben jullie trainingen in het trainingsaanbod die alleen beschikbaar zijn voor specifieke klanten? Dan kan je deze toewijzen aan een klant academie. Voordat je dit kan doen, is het belangrijk dat de klant bepaalde instellingen doet via hun eigen academy. In dit artikel lees je hoe: Hoe zorg ik ervoor dat opleiders trainingen kunnen toewijzen?

Wanneer de klant jullie hier heeft toegevoegd, kan je als opleider de volgende stappen doorlopen:

1. Ga naar "trainingen" en klik de training aan die je wil toewijzen aan een specifieke academy/klant,

2. Ga naar "Wijs toe aan academy" en swipe de button naar rechts,

3. Zoek vervolgens naar de specifieke klant/ academy en voeg toe,

4. Sla de wijzigingen op.