De omgeving van klanten is afgesloten voor externen. Hierdoor is het niet mogelijk om jullie eigen trainingen terug te zien zoals de klant deze heeft weergegeven. De omgeving die wel beschikbaar is, is academy.studytube.nl. Hier vind je microlearnings en de online trainingsbibliotheek terug. In deze omgeving staat niet het externe aanbod open. Hieronder zie je een fictieve omgeving zoals de klant het ziet met het externe aanbod:


Naast alle trainingen van ABC Trainingtube, kan je aan de linker kant verschillende filters zien die de klant gebruikt om een bepaalde training te vinden. Deze filters zijn gebaseerd op de informatie die je als opleider kan opgeven in het opleidersportaal. Vul je deze informatie zo volledig mogelijk aan, dan kan de klant makkelijk een door jou toegevoegde training vinden.


Hiernaast is het mogelijk om jullie aanbod te zien is er een 'preview' functie. Deze vind je per training rechtsboven "Bekijken op academy", of hieronder:Wil je weten hoe jullie trainingen er uit zien voor de klant? Laat het ons weten via opleidersupport@studytube.nl.