Als het onverhoopt niet meer mogelijk is aanwezig te zijn bij een event kun je de registratie annuleren. Je kunt dit doen door vanuit je eigen dashboard in de Academy het event te openen. Waar je je eerder registreerde voor het event kun je de inschrijving nu annuleren. 



Voordat het daadwerkelijk te annuleren dien je dit eerst te bevestigen. Door op 'Ja' te klikken is de annulering definitief en zal je worden verwijderd van de deelnemerslijst. 

De beheerder van het interne event kan instellen dat het niet mogelijk is om uit te schrijven voor een sessie wanneer je reeds ingeschreven bent. In dat geval dien je contact op te nemen met de beheerder van het interne event. Zij kunnen dit vervolgens verwerken.



Het annuleren van de inschrijving is desgewenst ook terug te draaien. Na de annulering worden de registratiemogelijkheden weer heropend en kun je opnieuw registreren. Dit is uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van plekken en of de contactpersoon een wachtlijst beschikbaar heeft gesteld.